Sporten in een zwemspa

Wilt u fit worden in een jacuzzi / zwemspa? Dat kan! In onze zwemspa’s kunt u naast zorgeloos ontspannen namelijk ook naar hartenlust sporten in het water.

Zowel het uitvoeren van rustige oefeningen, bijvoorbeeld wanneer u herstellende bent van een blessure, als intensief sporten. Het kan allemaal!

Zwemmen en het uitvoeren van oefeningen in het water is goed voor uw conditie en cardiovasculaire gezondheid.

Het water zorgt voor een zekere weerstand, waardoor het uitvoeren van oefeningen wordt vergemakkelijkt. U hoeft namelijk niet uw eigen gewicht te dragen waardoor spieren en gewrichten minder belast worden.

Het beoefenen van reguliere sporten en oefeningen zoals hardlopen kunnen belastend zijn voor uw gewrichten en spieren. Als u aan het zwemmen bent dan heeft u niet te maken met dergelijke belastingen.

Zo is aquarobics een zeer goede conditietraining om in het water uit te voeren, bijvoorbeeld onder de begeleiding van muziek. Hiervoor is het aanwezig muzieksysteem in uw zwemspa de ideale oplossing.

Een zwemspa geeft natuurlijk nóg meer mogelijkheden dan een jacuzzi. Zo kunt u tegen de krachtige waterstroom installatie in zwemmen welke u geheel naar uw eigen niveau kunt afstellen. Ook kunt u gebruik maken van diverse aanvullende accessoires.

Na uw work-out kunt u heerlijk genieten van een massage met de aanwezige massagejets. De ideale combinatie kunt u dus wel zeggen!

sfeerfoto zwemmer in een zwemspa
Zwemspa en de voordelen op uw gezondheid

Uit diverse onderzoeken door artsen en specialisten blijkt dat zwemmen aantoonbare voordelen heeft op de gezondheid. Zo is zwemmen onder andere goed voor:

  • Verbeterde conditie van hart en longen
  • Meer energie
  • Minder stress
  • Minder spanning
  • Meer soepelheid
  • Verbeterde bloedsomloop
Wat kost een zwemspa

Bij Sunspa Benelux vindt u een breed aanbod zwemspa modellen. Zo kunt u kiezen uit maar liefst 6 zwemspa’s.

De grote vraag is uiteraard: Wat kost een zwemspa? Een zwemspa koopt u bij Sunspa Benelux al vanaf € 15.995,-. Voor deze prijs koopt u onze zwemspa Mississippi, een zwemspa van 4 meter lang waar u heerlijk in kunt ontspannen maar ook zwemmen en met het hele gezin in kunt genieten.

De duurste zwemspa is onze zwemspa Catana, te verkrijgen vanaf € 23.995,-. Dit luxepaardje is bijna 6 meter lang en beschikt over een apart jacuzzi en zwemgedeelte en  alle denkbare mogelijkheden en opties.

Geheel naar uw eigen budget en wensen kunt u de zwemspa van uw dromen kiezen en samenstellen.

Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Zwemspa catana ingebouwd