Aromatherapie

Aromatherapie is een holistische therapievorm waarbij gebruik gemaakt wordt van etherische oliën. Deze oliën zijn gewonnen uit kruiden, bloemen en andere plantendelen. De naam is een samentrekking van de woorden aroma en therapie en staat voor behandeling met geuren.

Therapievorm

Deze therapievorm wordt vooral ingezet bij klachten die samenhangen met spanningen, angst en slapeloosheid. De geuren zouden inwerken op het onderbewuste en een verstoord zenuwstelsel terug in evenwicht brengen. Ook zou het helpen bij spierpijn, gewrichtspijn en reumatische klachten.

Binnen aromatherapie bestaan er verschillende stromingen die elk andere benaderingen, methoden en gebruiken hebben. Zo is het ook mogelijk aromatherapie in uw jacuzzi toe te passen. Bij aromatherapie in een jacuzzi voegt men de olie toe aan het water. Deze methode is de meest eenvoudige manier om etherische olie te gebruiken.

Zoals gezegd is het mogelijk deze aromatherapie toe te passen in een jacuzzi. Dit kan heel simpel door etherische oliën ofwel aromageuren toe te voegen aan het water.

Er zijn tal van geuren op de markt, denk aan lavendel, rozen, vanille en eucalyptus geuren. In onze showrooms kunt u ons gehele aromageuren assortiment bekijken, ruiken en aanschaffen.

Aromageuren

Het gebruik van aromageuren in een jacuzzi is voor iedereen verschillend. De één vindt het helemaal niets, de ander kan niet zonder. Voor sommige mensen geeft het toevoegen van een aromageur hun wellness moment een extra dimensie.

De jacuzzi modellen van Sunspa beschikken bijna allemaal over een aroma-unit. In deze unit kunt u een aromageur toevoegen. Zo kunt u direct (vloeibaar) of middels een pipet de oliën toevoegen, waardoor deze geleidelijk in het water worden verspreid.

Aromatherapie verschillende geuren