Bekijk hier onze Jacuzzi blog

Jacuzzi in uw tuin

Waar u op moet letten bij het kopen van een Jacuzzi

Gaat u een bubbelbad of Jacuzzi kopen? Lees alle tips ter voorbereiding op het kopen van een Jacuzzi.
11 mei 2020/door wesley
Hottub of Jacuzzi kopen

Hottub of Jacuzzi kopen?

2 april 2020/door wesley
Jacuzzi voordelen

Een Jacuzzi kopen biedt vele voordelen

27 maart 2020/door wesley

Barry Hay van de Golden Earring neemt Sunspa Jacuzzi

Barry Hay kiest voor Jacuzzi tijdens Veronica’s Grote Ruil Actie
6 september 2016/door wiesjaal

Sunspa draagt bij aan wens Mike

11 augustus 2016/door wesley

Sunspa doet mee aan Grote Ruil Actie van Radio Veronica

2 augustus 2016/door wesley

Jacuzzi met helikopter geleverd

31 mei 2016/door wesley

Zwemspa seizoen van start

13 april 2016/door wesley

10% korting op alle Jacuzzi’s

Lijkt het u ook een heerlijke gedachten om na een lange werkdag…
21 oktober 2015/door wesley

Zwemspa ingebouwd in Villa Gometz

16 juli 2015/door wesley

Yoga beoefenen in de Jacuzzi

Wat veel mensen niet weten is dat ook yoga uitgevoerd kan worden in een Jacuzzi. Naast diverse workouts en therapieën (zoals hydrotherapie), kunnen dus ook yoga oefeningen worden uitgevoerd tijdens een sessie in het bubbelbad.
6 juli 2015/door wesley

Een eigengebouwde Jacuzzi van bierkratten

26 juni 2015/door wesley

Sunspa Jacuzzi in RTL 5 programma Wie is de Chef

19 juni 2015/door wesley

Unieke Jacuzzi kleur: Oregon Sunset

Nieuw bij Sunspa Benelux, een Jacuzzi met een wel heel unieke kuipkleur. We hebben het nu over de roze/paarsgekleurde kuip met de naam "Oregon Sunset". Nergens anders in de Benelux is deze schitterende Jacuzzi te vinden!
28 januari 2015/door wesley

Goedkope Jacuzzi vindt u bij Sunspa Benelux

Ziet u het al voor zich om na een drukke dag thuis te komen en in uw eigen Jacuzzi te stappen. Even de dag aan u voorbij laten gaan en te genieten van het warme water, bubbels en een heerlijke massage.
17 januari 2015/door wesley

Microsilk voor een gezonde huid

Eerder berichtten we al over de mogelijkheid om uw Sunspa Jacuzzi te voorzien van een Microsilk hydrotherapie upgrade. Graag willen deze unieke behandeling gebaseerd of zuurstof nog eens nader toelichten.
16 januari 2015/door wesley

Inbreker vertoeft in de Jacuzzi

Een inbreker heeft het er van genomen in het Amerikaanse plaatsje Keizer. In plaats van er snel vandoor te gaan met de buit, dronk hij van de aanwezige alcohol en dook hij als afsluiter in de aanwezige Jacuzzi.
6 januari 2015/door wesley

Hond overleeft val door Jacuzzi

Opmerkelijk nieuws uit het buitenland. Een gedeeltelijk blinde hond in de Amerikaanse stad Sacramento een val van liefst vijftien verdiepingen heeft overleefd.
28 december 2014/door wesley

Win een infraroodsauna

Sunspa Benelux komt aan het eind van dit jaar met een spectaculaire WIN actie! Zie jij jezelf al zitten in deze topkwaliteit 1-persoons infraroodsauna met Full Spectrum stalers? Doe dan mee en LIKE & DEEL Sunspa Benelux op Facebook en Google Plus.
19 december 2014/door wesley

De positieve effecten van de Jacuzzi

De oude Grieken waren al bekend met het fenomeen "warmwaterbaden". Heerlijk warm en bruisend water werkte ook toen al ontspannend en was goed voor de gezondheid.
12 december 2014/door wesley

Jacuzzi in de winter

De winterperiode breekt binnenkort weer aan en nu al zijn de temperatuursdalingen te merken. Ondanks dat een buiten Jacuzzi een niet seizoensgebonden product is en zelfs betere therapeutische effecten bij lagere buitentemperaturen heeft, kan het zijn dat u uw Jacuzzi niet gebruikt in de winter.
7 november 2014/door wesley

Composietvloeren voor uw Jacuzzi

Composiet ziet eruit als hout, voelt aan als hout en kan worden bewerkt als hout. Bij Sunspa Benelux vindt u een breed assortiment composietvlonders die u voor uiteenlopende constructies kunt toepassen.
6 november 2014/door wesley

Afvallen met een zwemspa

Een zwemspa biedt "the best of both worlds". Zo heeft het alle voordelen van een zwembad en een Jacuzzi in één.
30 september 2014/door wesley

Sunspa Benelux op Ambiorixfeesten

Op zondag 7 september vond in Tongeren de jaarlijkse Ambiorixfeesten plaats. Dit jaar werd er ingezoomd op het leven van de rijke Romeinen die ooit in onze contreien heersten. ‘Lifestyle’, ‘Le Beau Monde’, en ‘Savoir Vivre’ stonden hierbij centraal.
15 september 2014/door wesley

Baden in luxe

Een Jacuzzi is voor veel mensen al een luxe product. Maar wat nou als je dit product maakt uit de meest luxe materialen die we kennen, dat moeten twee Italiaanse ontwerpers gedacht hebben.
25 augustus 2014/door wesley

Het eerste Jacuzzi model

Het woordje Jacuzzi is afkomstig van de achternaam van twee Italiaanse broers uit Californië. In 1915 richtten beide broers een eigen bedrijf op met de naam “Jacuzzi Brothers” gericht op de productie van apparatuur voor vliegtuigen.
14 augustus 2014/door wesley

TOPradio actie winnaar bekend!

De winnares van de samenwerkingsactie tussen de belgische radiozender TOPradio en Sunspa Benelux is bekend en heeft haar opblaasbare Jacuzzi ontvangen.
1 augustus 2014/door wesley

TOPradio en Sunspa bubbelquiz

Wat is er zaliger dan op een aangename, zwoele zomeravond te genieten van de bubbels van uw eigen Jacuzzi / bubbelbad. TOPradio, één van de meest bekende radiozenders van België, presenteert in samenwerking met Sunspa Benelux een schitterende WINactie.
18 juli 2014/door wesley

Sunspa Jacuzzi in RTL5 programma

De herhaling van het spraakmakende programma Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde (USA) is weer op tv te zien. Ook de Nederlandse variant was het gesprek van de dag. Wist u dat de deelnemers ook te zien waren in een Jacuzzi van Sunspa?
9 juli 2014/door wesley

Drijvende Jacuzzi / Zwemspa van 9 meter!

Bezoekers aan de Delta Lloyd North Sea Regatta op Scheveningen, dat aanstaande vrijdag 27 juni van start zal gaan, kunnen kennismaken met een Europese primeur: Een schip van ruim 9 meter lang met daarin een zwemspa en Jacuzzi ingebouwd.
23 juni 2014/door wesley