Wellness specialist sinds 2005

Sunspa Benelux is al jaren een begrip in de Wellness branche. Het bedrijf is opgericht in 2005 met een duidelijke missie: Iedereen de mogelijkheid bieden om thuis te kunnen genieten van het heerlijke wellness gevoel’.
Wie droomt er nu niet van een jacuzzi of sauna in de tuin?

In de afgelopen jaren is Sunspa Benelux met 9 showrooms uitgegroeid tot dé wellness specialist in Nederland en België. Samen met onze franchise partners streven we ernaar u als klant zorgeloos te laten genieten. Ook na de plaatsing van uw jacuzzi blijven we verbonden en is voor ons een transparante en deskundige service een prioriteit. Pas dan zijn wij tevreden. Graag nodigen we u uit voor een bezoek aan een van onze showrooms zodat u zelf kunt ervaren wat Sunspa Benelux te bieden heeft.

Inmiddels hebben we in de Benelux ruim 26.000 klanten mogen voorzien van het wellness gevoel thuis. Daar zijn we ontzettend trots op! Dagelijks zien we een brede glimlach bij onze klanten in heel de Benelux en zelfs daarbuiten met het plaatsen van jacuzzi’s, zwemspa’s en sauna’s thuis. Dit bevalt ons nog steeds zo goed dat we de komende jaren verder blijven bouwen aan het creëren van het wellness gevoel bij klanten thuis.

Overweegt u ook uw droom uit te laten komen en thuis dagelijks te kunnen genieten van het heerlijke wellness gevoel? Twijfel dan niet langer en bezoek de Sunspa showroom bij u in de buurt. Wij geven u graag deskundig en eerlijk advies en wie weet zien we die bekende glimlach ook op uw gezicht 🙂

Hopelijk zien we u snel bij ons in de showroom!

Bruisende groeten,

Team Sunspa Benelux

icoontje schuddende handen

BESTE PRIJS EN SERVICE

Wist u dat u bij Sunspa Benelux gegarandeerd de beste service en prijs krijgt? Wij werken met eigen installateurs die pas tevreden zijn als u dat ook bent!

icoontje 17 jaar

19 JAAR ERVARING

Wist u dat Sunspa Benelux een zeer betrouwbare partner is met al ruim 19 jaar ervaring in de wellness branche? U kunt daardoor altijd bij ons terecht voor deskundig en eerlijk advies.

26.000 TEVREDEN KLANTEN

Wist u dat wij de afgelopen jaren meer dan 26.000 klanten hebben mogen verblijden met een eigen jacuzzi thuis? 98,7% geeft aan een goede tot zeer goede ervaring met ons te hebben. Hier zijn we enorm trots op.

GROOTSTE ASSORTIMENT

Wist u dat Sunspa Benelux het grootste assortiment jacuzzi’s en zwemspa’s heeft? Zo helpen wij u altijd aan de jacuzzi of zwemspa die perfect bij u past. En deze leveren wij u meestal direct uit voorraad.

9 SHOWROOMS

Wist u dat wij in totaal 9 showrooms hebben in Nederland en België? Zo is er altijd een Sunspa showroom bij u in de buurt. Wij verwelkomen u hier graag voor deskundig en eerlijk advies.