Microsilk Hydrotherapie

Vanaf heden kunt u bij Sunspa Benelux uw jacuzzi upgraden met Microsilk® hydrotherapie van Balboa Water Group, een unieke zuurstofbehandeling die ervoor zorgt dat een vermoeide en verouderde huid weer haar verjongde uitstraling terugkrijgt.

Over Microsilk®

Microsilk® is een unieke zuurstofbehandeling die ervoor zorgt dat een vermoeide en verouderde huid weer haar verjongde uitstraling terugkrijgt. Door het lichaam te bedekken in een deken van zuurstofrijke microbubbels voelt uw huid weer als nieuw. De microbubbels reinigen tot diep in de poriën en ontdoet de huid van alle onzuiverheden.

Microbubbels

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam. Door veroudering, stress en vrijstelling aan de zon, zal de huid van uw lichaam er steeds ouder en ongezonder uit gaan zien. De revolutionaire zuurstofrijke microbubbels van Microsilk® zijn vochtinbrengend en werken hydraterend op de huid, die zo de tekenen van veroudering tegengaan. Daarnaast zorgt Microsilk® voor een verbeterde circulatie van de bloed doorstroming en heeft het zeer positieve effecten op huidaandoeningen als eczeem en psoriasis.

De voordelen van Microsilk®

– Diepe reiniging van uw huid
– Vermindert fijne lijntjes en rimpels
– Verbetert de huidelasticiteit
– Verbetert de celreproductie
– Gaat de symptomen van verschillende huidaandoeningen tegen
– Vermindert de zichtbaarheid van littekenweefsel
– Neutralliseert vrije radicalen die de huid beschadigen
– Verhoogt zuurstofniveau in het water tot wel 70%
– Zorgt voor ontpanning van lichaam en geest

Microsilk® is niet alleen water, maar miljoenen zuurstofbelletjes die uw lichaam bedekken. De hydrotherapie zorgt voor een gezonde, herstelde huid die meer bied dan alleen ontspanning.

De werking van Microsilk®

De werking van Microsilk® is gebaseerd op het gebruik van microbubbels. Deze minuscule bubbels zijn zo klein dat ze meteen worden opgenomen door de huid. De Microsilk® zuurstoftherapie in een jacuzzi / Spa produceert miljarden kleine bubbels die zorgen voor onvoorstelbare resultaten. Het water in de jacuzzi met Microsilk® bevat ruim 70% meer zuurstof dan normaal water.

Een normale luchtbel die wordt geproduceerd door een airblower is ongeveer 50 tot 100 keer groter dan een Microsilk® luchtbel. Deze grote bellen komen meteen omhoog naar het wateroppervlak en knappen daar kapot. Op deze manier wordt de zuurstof niet opgenomen door de huid, waardoor het water afkoelt en uw huid collageen zal blijven verliezen. Collageen vormt een belangrijk onderdeel van de binnenste huidlagen en zorgt voor de kracht, structuur, stevigheid en uitstraling van de huid. Helaas zorgt het verouderingsproces van uw huid ervoor dat de collageen productie gedurende uw leven vermindert.

Sunspa blog Microsilk