Hottubs

Een hottub in uw eigen tuin voegt een oase van ontspanning en plezier toe aan uw dagelijkse leven. Met zijn warmte en bubbels biedt het een ontsnapping aan de dagelijkse drukte en stress, in uw eigen buitenruimte. Het is niet alleen een luxueuze toevoeging, maar ook een investering in uw welzijn en levenskwaliteit. Lees meer…

8.450,00
  • 6 personen
  • 203 x 90 cm
  • 53 jets
Toevoegen aan vergelijking
6.695,00
  • 6 personen
  • 203 x 90 cm
  • 53 jets
Toevoegen aan vergelijking

Waarom een hottub?

Een hottub in uw eigen tuin voegt een oase van ontspanning en plezier toe aan uw dagelijkse leven. Met zijn warmte en bubbels biedt het een ontspanning aan de dagelijkse drukte en stress, in uw eigen buitenruimte. Het is niet alleen een luxueuze toevoeging, maar ook een investering in uw welzijn en levenskwaliteit.

Het warme water van een hottub kan helpen bij het verlichten van spier- en gewrichtspijn, het verbeteren van de bloedcirculatie, het bevorderen van een betere nachtrust. De masserende jets in moderne hottubs zorgen voor een therapeutische ervaring die stress vermindert en zorgt voor een diep gevoel van ontspanning. Hottubs zijn ideaal voor sociale bijeenkomsten, waar u samen met familie en vrienden kunt genieten van een comfortabele en gezellige omgeving.

Hottub
Sunspa Python

Hottub kopen?

Een traditionele hottub is een houten, ronde ton gevuld met water dat wordt verwarmd door een interne of externe houtkachel tot gemiddeld 38 graden Celsius. Tegenwoordig zien we ook dat het water in een hottub wordt verwarmd met een elektrische kachel en dat men in plaats van een houten ton kiest voor een ander soort materiaal.

Bij Sunspa Benelux vindt u naast de traditionele houtgestookte hottubs ook elektrisch gestookte hottubs spa, zoals de Python, in het assortiment. Deze verschillende hottubs bieden alle luxe, comfort en kenmerken van een moderne spa.

De hottubs worden vervaardigd met hoogwaardige materialen, waardoor ze jarenlang plezier en ontspanning bieden, mits ze wekelijks goed worden onderhouden.

Waarom een hottub

De voordelen van een hottub

De warme temperatuur van het water kan op meerdere manieren voordelen bieden aan het lichaam. Zo kan het het voor uw geest rustgevend zijn. Het warme water en de masserende jets die onze hottubs bevatten, kunnen bijdragen aan
stressvermindering en een betere slaapkwaliteit. De masserende jets kunnen tevens helpen bij pijnverlichting, het warme water alleen heeft al effect op het verlichten van spier- en gewrichtspijn.

Deze hydrotherapie kan voordelen met zich meebrengen bij mensen met artritis of met een chronische ziekte.
Verder is het warme water van invloed op de bloedcirculatie, de bloedvaten worden verwijd wat ervoor zorgt dat de voedingsstoffen efficiënter afgevoerd kunnen worden.

hottub
Kortom, wilt u uw thuiswellness compleet maken, kijk dan voor de combinatie van een hottub samen met een van onze sauna’s of samen met een ijsbad. Op deze manier kunt u intens genieten van uw tuin en biedt u uw lichaam de ultieme ontspanning. Wilt u meer informatie over het verschil tussen een hottub en een spa, kijk dan in onze blog voor de verschillen. Lees meer...