jacuzzi bioscoop

In Londen is het Hot Tub Cinema concept ofwel de jacuzzi bioscoop al een bekend fenomeen. Het concept combineert de ontspannende werking van een jacuzzi, een goede filmklassieker en een bijzondere locatie als setting.

U vraagt uzelf misschien af of het verblijf in de jacuzzi bioscoop wel zo hygiënisch is. Er zal ongetwijfeld na wat biertjes de nodige dingen gebeuren (zou iedereen het toilet bijvoorbeeld halen om een plasje te plegen), maar daar moet men waarschijnlijk niet al teveel over nadenken. Na de film volgt er standaard een feest, waar iedereen in een geleende badjas kan losgaan. In Londen zijn de bubbelbad activiteiten uitgebreid naar andere concepten als “Hot Tub Speed Dating” en “Hot Tub Karaoke”.

Wil jij binnenkort ook samen met je vrienden een gezellig avondje film kijken in een jacuzzi? Dat kan van 6 t/m 9 maart in het Machinegebouw op het Westergasterrein in Amsterdam. In Nederland zal vooralsnog alleen de jacuzzi bioscoop avondjes georganiseerd gaan worden. Volgens de organisatie wordt het “hHet meest bizarre feest waar je ooit bent geweest”. Dit belooft een uniek bubbelend avondje vol gezelligheid.

Blog jacuzzi bioscoop