Zwemspa / Swimspa

De laatste jaren heeft de zwemspa een ware opmars gemaakt in de spa wereld. Steeds meer mensen verkiezen een zwemspa boven een traditioneel zwembad. De groeiende populariteit van zwemspa’s is dan ook niet voor niets.

Een zwemspa staat voor een combinatie van een zwembad en een spa. Ten opzichte van een zwembad in de tuin biedt een zwemspa veel voordelen.

Ze zijn daarnaast in verschillende afmetingen en indelingen verkrijgbaar, geheel afhankelijk van uw persoonlijke wensen en uiteraard de beschikbare ruimte van uw buitenlocatie. Hieronder lichten we alles over zwemspa’s verder toe.

Zwemspa kopen? Dit is waarom

Bij zwemspa’s komen de voordelen van een zwembad en een spa (veelal aangeduid als Jacuzzi ® naar de gelijknamige merknaam) in één product samen.

Zo kunt u heerlijk ontspannen en genieten van de aanwezige massagestralen of er juist voor kiezen om intensiever te werk te gaan door tegen de krachtige waterstralen afkomstig van de waterstroominstallatie in te zwemmen.

U kunt met de waterstroominstallatie zelfs een complete work-out afwerken en de waterstroom sterkte geheel naar wens instellen. Het is dan ook niet gek dat zwemspa’s zeer populair zijn onder amateur- en professionele sporters.

Maar een zwemspa is zoals gezegd ook een uniek product om te relaxen. Hier zorgt het spa gedeelte dan voornamelijk voor.

De aanwezige massagejets zorgen voor een diep doordringende massage en de lucht jets zorgen voor het welbekende bubbelbad effect.

Ten opzichte van een zwembad neemt een swimspa relatief weinig ruimte in. Variërend van 4 tot 6 meter lang en 2 tot 3 meter breed past een zwem spa in bijna iedere tuin.

Wat we ook vaak zien is dat men er voor kiest om de spa in de te bouwen in de grond. Zo werkt u de swimspa geheel weg. In tegenstelling tot zwembaden hoeft u bij het kopen en plaatsen van een zwemspa geen vergunning bij de gemeente aan te vragen.

Naast het feit dat zwemspa’s compacter zijn is er nog een ander groot voordeel te benoemen. En dat is zeker een niet onbelangrijk voordeel. Een zwemspa is namelijk ook vele malen energiezuiniger dan een traditioneel zwembad.

De spa heeft namelijk veel minder water nodig, waardoor het makkelijker te verwarmen is. De bijgeleverde zwemspa cover maakt u de spa extra zuinig en gaat warmteverlies tegen. Ook blijft hiermee het water mooi schoon en bevordert u de veiligheid.

Ten slotte kunt u een swimspa bij verhuizing meenemen. Dat wordt bij een zwembad in de tuin lastiger. Een swimspa kopen betekent dus jarenlang wellness plezier.

Kies de juiste zwemspa

Bent u op zoek naar een zwemspa voor in uw tuin of andere locatie? Dan bent u bij Sunspa Benelux op de juiste plek. Met het grootste assortiment en voorraad is Sunspa dé zwemspa specialist in Europa.

Kom eens langs in één van onze showrooms in Nederland of België om onze zwemspa’s in alle afmetingen, kleuren en met alle mogelijke opties te bekijken en uit te proberen.

Waarom een zwemspa?

Zwembad & Spa in 1

Alle voordelen van een zwembad en spa in 1 product

Multifunctioneel

Ultieme training afleggen of juist heerlijk ontspannen

Weinig ruimte

Dit unieke wellnessproduct neemt relatief weinig ruimte in beslag

Laag energieverbruik

Verbruikt minder energie dan een regulier zwembad

Referenties

Sunspa referenties

In de afgelopen jaren heeft Sunspa Benelux al vele klanten mogen verblijden met hun eigen spa bubbelbad. Bekijk onze spa’s bij de mensen thuis.

Actie!

Jacuzzi kopen keuzepakket

Spa of Jacuzzi kopen? Bij Sunspa Benelux krijgt u altijd de mooiste deal!