Overkappingen

Leef buiten met het comfort van binnen

Droomt u van de perfecte buitenruimte op maat van uw behoeften? Een plek waar u kunt ontmoeten en genieten bij ieder weersomstandigheid? Een overkapping kan voor heel wat verschillende doeleinden gebruikt worden, helemaal afgestemd op uw veranderende noden, het hele jaar door.

Wij, van Sunspa Benelux, stellen uw wensen voorop, zodat u in alle comfort kunt genieten van een oase van rust en ontspanning in en rondom uw eigen woning.

Buiten dineren

Een terrasoverkapping om buiten te ontbijten, te lunchen of te dineren is een geweldige manier om uw buitenruimte functioneler en comfortabel te maken. Wanneer u daarnaast ook nog decoratieve elementen, zoals planten en verlichting toevoegt creëert u de ideale setting voor heel wat gezellige eetmomenten.

Ontspanning

Een overkapping wordt steeds meer gezien als een verlengstuk van de woning of woonkamer. Naast de meer ‘traditionele’ invulling van buiten dineren wordt een overkapping steeds vaker aangekocht voor andere doeleinden.

Zo kunt u uw overkapping ook gebruiken als wellness- of loungeruimte.

Voorzie het van plaids, kussens, heerlijke geuren en maak het af met een van onze jacuzzi’s of sauna’s voor de echte wellness-ervaring. Creëer een plek waar u zalig weg kunt dromen en te genieten van de natuurlijke omgeving.

Overkappingen
overkapping

Bijeenkomsten

Natuur brengt rust, een terrasoverkapping brengt gezelligheid en comfort. Het is een plek waar u mensen kunt samenbrengen voor entertainment, zoals een barbecue, een familiebijeenkomst, een picknicks of z elfs als ruimte voor een buitenkeuken waar u samen kan kokerellen.

Ook kunt u uw kinderen zorgeloos laten spelen onder de overkapping, beschermd tegen de zonnestralen. 

Tuinieren

Voor tuinliefhebbers kan een overkapping dienen als een ruimte voor het kweken van planten, kruiden, groenten of bloemen. Het voordeel om van uw overkapping een tuinkamer te maken is dat u eenvoudig en flexibel kan spelen met licht en schaduw.

Hobbyruimte

Bent u creatief of sportief, maar heeft u binnen geen plaats voor uw hobby? Met een overkapping kunt u in een mum van tijd een ruimte creëren voor uw hobby’s of sportieve activiteiten zoals yoga, fitness, schilderen of zelfs zwemmen in één van onze zwemspa’s.

Verder kunt u onze overkappingen tevens gebruiken als stalling voor uw auto, boot of fietsen, om eraan te klussen óf gewoon als parkeerruimte.

Commercieel gebruik

In commerciële omgevingen kunnen overkappingen een uitstekende toevoeging zijn, zoals in horecagelegenheden, hotels of als extra evenementenruimte. U kunt er extra zitplaatsen mee creëren. Tevens kunt u ervoor kiezen om er een buitenkantoor van te maken. U vergroot hiermee de beschikbare kantoorruimte, daarbij heeft het ook een positieve invloed op het mentaal welzijn van de medewerker.

Overtuigt van de verschillende mogelijkheden?

Wil je meer weten over overkappingen lees hier verder.