Jacuzzi kopen voor in uw tuin

  Een spa bubbelbad of buitenspa (in de volksmond ook wel een Jacuzzi genoemd, afkomstig van het welbekende en in de Dikke van Dale opgenomen merknaam Jacuzzi ®) is een echt buiten product dat veelal wordt geplaatst in de tuin of op een buitenterras.

  Omdat het een niet seizoensgebonden product is kan er het hele jaar gebruikt van gemaakt worden. Dit komt mede door de vaste watertemperatuur, die meestal rond 38 graden Celsius is.

  Het hele jaar door kunt u dus genieten van dit unieke wellnessproduct.

  De prijs van een Jacuzzi

  Veel mensen denken nog steeds dat het aanschaffen van een spa bubbelbad of een Jacuzzi onmogelijk is omdat het onbetaalbaar is en veel onderhoud met zich mee brengt. Beide beweringen zijn echter onjuist.

  Uiteraard is het kopen van een bubbelbad niet iets wat u dagelijks doet en het blijft een behoorlijk bedrag wat u betaalt. Echter biedt Sunspa voor bijna iedere portemonnee een passend spa model aan.

  In ons assortiment vindt u diverse modellen die u geheel naar wens kunt samenstellen. Daarnaast geldt bij Sunspa de regel: U krijgt altijd de beste deal!

  Zo bent u verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

  Jacuzzi kopen voor uw gezondheid

  Een Jacuzzi of spa bubbelbad is een uniek product voor uw gezondheid. Het aanwezige warme water zorgt voor een drukvermindering op spieren en gewrichten, wat de bloedsomloop optimaal stimuleert. Deze vermindering van druk op uw spieren zorgt ervoor dat u volledig kunt ontspannen waardoor pijn wordt gereduceerd.

  Uit onderzoek is gebleken dat de combinatie van warm water, bubbels en massage (geproduceerd door de aanwezige massagejets) kan bijdragen aan de (pijn)verlichting en vermindering van klachten bij o.a. atrose, atritis, fibromyalgie, rug- en nekklachten, pijn in spieren en gewrichten en stress.

  Een spa bubbelbad of Jacuzzi kopen is dan ook een echte aanrader voor uw gezondheid en welzijn!

  Het onderhouden van een Jacuzzi

  Een spa bubbelbad of Jacuzzi behoeft, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een zwembad, zeer weinig onderhoud.

  Met waterbehandelingsproducten zoals chloortabletten en enkele (aanbevolen) onderhoudsproducten waaronder pH, kunt u het water in uw spa schoon en gezond houden. We adviseren daarnaast om uw spa 2 tot 3 keer per jaar te verversen.

  Bij bijna al onze spa modellen is een spa cover inbegrepen. Deze cover zorgt voor een optimalisatie isolatie en biedt bescherming tegen vuil van buitenaf.

  Zo kunt u zorgeloos bubbelen en jarenlang blijven genieten van uw eigen wellnessplekje in/om het huis.

  Voordelen van een Jacuzzi kopen

  In onze hedendaagse maatschappij gaan mensen steeds meer bewust op zoek naar ontspanning. De hoge werkdruk van uw baan, een druk gezinsleven en daarnaast ook nog eens sociale verplichtingen.

  Nauwelijks komt men nog toe aan een moment van echte rust. Een spa of Jacuzzi aanschaffen biedt u totale ontspanning.

  De grootste voordelen van een Jacuzzi of spa bubbelbad zijn de weldadige effecten op de gezondheid en welzijn, u kunt het gehele jaar door heerlijk genieten en het behoeft zeer weinig onderhoud.

  Welke Jacuzzi moet ik kopen?

  In ons assortiment vindt u meer dan 30 verschillende spa’s, variërend in grootte, aantal zit- en ligplaatsen, aantal massagejets en inbegrepen opties. Welk model het best bij u past is afhankelijk van uw persoonlijke wensen.

  Wilt u met het gehele gezin kunnen genieten van de spa, dan is een groter model met bijvoorbeeld 2 ligplaatsen en 3 zitplaatsen geschikt. Wilt u alleen met uw partner kunnen relaxen, dan is een spa model met 2 ligplaatsen en 1 zitplaats weer meer geschikt.

  In onze Sunspa showrooms helpen we u graag bij uw keuze en voorzien we u altijd van een vrijblijvend advies.